Rólunk

A 2008 óta folyó drasztikus gazdasági átalakulások nyomán a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak is merőben új kihívásokkal kell szembenézniük. A beszűkülő piaci lehetőségek hatására a nagyvállalatok olyan szegmensekben is megjelennek, melyek addig érdektelenek voltak számukra. A többnyire intuitív módon vezetett magyar KKV-k életét nem csupán a külső források megszűnése nehezíti. Versenytársaik eszköztárában rendkívüli pontosságú elemző-, döntéstámogató szoftverek, marketing technológiák segítik a piac hatékony bekebelezését.

Cégünk azzal a határozott céllal jött létre, hogy a nagyvállalatok fegyvertárát tegye elérhetővé akár a legkisebbek számára is. Munkatársaink több éves hazai és nemzetközi tapasztalattal, gondosan válogatott technológiákkal segítik hozzá az Ön vállalkozását a növekedéshez. Legyen szó átfogó üzleti stratégiáról, válságmenedzselésről vagy csupán egy rövid kommunikációs kampányról, mi Önre szabjuk az optimális megoldást.

Ám a stratégia nem minden esetben elegendő. Sokszor a legjobb ötlet, a legaprólékosabban kidolgozott terv is kevés, ha a megvalósítás nem elég szakszerű és alapos. Kiváló szakembereink akár támogatóként, akár végrehajtóként is szavatolhatják a projektek sikerét. Így az Ön vállalkozására szabott számítástechnikai rendszer, kommunikációs kampány, reklámeszköz, vállalatirányítási szoftver vagy kontrolling metódus a projekt kivitelezési és fenntartási fázisában is megfelelő szakmai támogatásban részesülhet.